Promo's wijzigen

Promoties wijzigen of verwijderen, werkt als volgt:

1. Log eerst in en klik op  "Mijn Speurders":

2.  Klik vervolgens op het tabblad "Advertenties":

Advertenties zwarte knop.png

3. Voor het aanpassen van je promoties, kies je hier voor "promo's wijzigen":

4. Om een promotie te verwijderen, klik je het vinkje van de promotie aan. Je ziet nu dat het vinkje verwijderd wordt.

5. Doorloop alle stappen om de advertentie te wijzigen. Dit zijn dezelfde stappen die je volgt bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.  Klik hier voor meer informatie.

6. Als je alle stappen hebt doorlopen en op "advertentie wijzigen" klikt, worden de wijzigingen verwerkt: advertentiewijzigen.png

Let op: De verwerking kan enige tijd duren. Het kan zijn dat je de wijzigingen in eerste instantie niet ziet. Druk dan op "F5" om de pagina te verversen.