Advertentie omhoog plaatsen

Je kunt een (verlengde) advertentie na plaatsing weer bovenaan de advertentielijst zetten. Dat kan op drie verschillende manieren.

• Online

Het kopen van een omhoogplaatsing via Speurders.nl, heeft het voordeel dat je je actieve advertenties kunt zien. Het maken van fouten is via deze methode minimaal.

1. Via "Mijn Speurders " en vervolgens op "Advertenties" kun je een of meerdere advertenties omhoog plaatsen. Klik hiervoor linksbovenin op "gepubliceerd".

2. Klik vervolgens rechts op de rode button "PROMOOT" .

3. Selecteer de optie "Omhoog plaatsen" (€ 1,95).

4. Klik vervolgens op "Promo('s) afrekenen".  Je advertentie is nu, na betaling, omhoog geplaatst.

Geen internet?

Heb je even geen internet dan kun je je advertentie omhoog plaatsen via sms of via telefoon.
Belangrijk: Je kunt alleen actieve/gepubliceerde advertenties omhoog plaatsen. Verlopen advertenties kunnen niet omhoog ge-sms't of omhoog gebeld worden. Bij vergissing wordt het bedrag alsnog in rekening gebracht.

• Sms

1. Hou hiervoor het betreffende advertentienummer bij de hand.

2. Stuur vervolgens een SMS naar nummer 4422, met de volgende tekst: omhoog "advertentienummer".
Voor "advertentienummer" vul je het advertentienummer in van de advertentie die je hoger wilt plaatsen (zonder " ").

3. Zodra de omhoogplaatsing gelukt is, ontvang je een sms met de bevestiging.

4. De kosten bedragen € 1,50 (per ontvangen bericht) voor SMS'en.

Let op: Ben je jonger dan 18? Vraag toestemming aan je ouders.

• Telefoon

1. Je kunt  bellen naar 0900-SPEURDERS (0900-7738733). Kosten vanaf € 1,30 per gesprek.

2. Er zal gevraagd worden om het advertentienummer - de code - in te voeren en af te sluiten met een hekje (#).
Als je ’2’ kiest, kun je het advertentienummer invoeren.

3. Zodra de verbinding is verbroken, wordt je advertentie binnen tien minuten bovenaan de advertentielijst gezet.