Kosten van omhoogplaatsen advertentie

Advertenties plaatsen is gratis. Speurders.nl biedt extra mogelijkheden om de aandacht op je advertentie te vestigen, die zijn niet gratis. Klik hier voor de mogelijkheden. Via Speurders.nl kun je je advertentie zelf na plaatsing weer bovenaan de advertentielijst plaatsen.

Dat werkt als volgt:

• Hou het advertentienummer bij de hand. Dit nummer staat in de e-mail die je - ter bevestiging van het plaatsen van je advertentie - van Speurders.nl heeft ontvangen. Advertentienummers worden ook in de advertenties vermeld.
    • Stuur vervolgens een SMS naar nummer 4422, met de volgende tekst: omhoog "advertentienummer". Voor "advertentienummer" vul je het advertentienummer in van de advertentie die je hoger wilt plaatsen (zonder " "). De kosten bedragen € 1,50 per SMS.

Let op: Ben je jonger dan 18? Vraag toestemming aan je ouders.

• Je kunt ook bellen naar 0900-SPEURDERS (0900-7738733). Kosten: € 1,30 per gesprek.

• Er wordt je dan telefonisch gevraagd om je code - het advertentienummer - in te voeren en af te sluiten met een hekje (#). Het betreffende advertentienummer wordt herhaald en je kiest ’1’ als het advertentienummer correct is of ’2’ als het niet correct is. Als je ’2’ kiest, heb je de mogelijkheid om nogmaals je advertentienummer in te voeren.

• Na het verbreken van de verbinding wordt de advertentie binnen tien minuten bovenaan de advertentielijst geplaatst.