Misbruik van mijn (persoonlijke) gegevens en/of foto's

Worden je telefoonnummer, naam, adres en/of foto's gebruikt in een advertentie zonder je toestemming? Check de volgende stappen over de acties die je kunt ondernemen:

• Controleer de advertentie, de adverteerder kan een typefout hebben gemaakt.
  • Neem contact met ons op via het contactformulier.

- Kies bij stap 1 voor ‘Suggesties en klachten’

- Bij stap 2 voor ‘Ik wil een klacht over een verkoper indienen’.

- Meld het advertentienummer voor spoedige afhandeling

• Verstuur eventueel een email naar de adverteerder door bij de advertentie te klikken op ‘email adverteerder’.