Dien een klacht in

Als een adverteerder zich niet aan onze regels houdt, kun je hierover een klacht indienen.
Maar ook wanneer een advertentie  of een adverteerder verdacht is, kun je dit aan ons melden. Wat maakt een adverteerder verdacht? Meer informatie vind je hier.

Klacht indienen
Je kunt een klacht indienen 1. via het contactformulier of 2. door de advertentie bij ons te melden. Voor meer informatie omtrent de klachtenprocedure vind je hier.

Advertentie melden
Mocht je een verdachte willen melden, kun je dat doen door op de link "Dien een klacht in" te klikken.

Zodra je deze link onderaan de advertentiepagina aan klikt, verschijnt het volgende scherm:

1. Selecteer bij "klacht" de reden van de klacht en vul je e-mailadres in.
2. Vervolgens klik je op "Klacht insturen".
3. Je klacht is verzonden en je ziet nu de melding "Bedankt voor je melding" in beeld.
4. Als je je e-mailadres correct ingevoerd hebt, ontvang je in je mail een kopie van je klacht.
5. Wij controleren dan de advertentie en zullen deze, indien nodig, verwijderen.
Wil je extra toelichting geven waarom de advertentie verdacht is, kun je contact opnemen via het contactformulier.

Wat gebeurt er met je klacht?

• De advertentie wordt verwijderd (zonder restitutie van het advertentietarief) wanneer wij concluderen dat deze tegen de regels is.
  • Het account kan worden geblokkeerd waneer wij dit als noodzakelijk kwaad beschouwen.
  • Gegevens kunnen worden doorgegeven aan justitie of aan een bevoegde instantie, zodra zij hier om vragen.
  • Indien wij de klacht als ongegrond beschouwen, ontvang je daar een bevestiging van. Mocht je je klacht willen toelichten, kan dat via het contactformulier. Wij zullen je klacht opnieuw in behandeling nemen en de advertentie met de nieuwe informatie beoordelen. Je zult daarvoor bericht worden.