Waarom wil Speurders.nl weten of het zoekresultaat overeenkomt met wat ik zocht?

Speurders.nl is continu bezig haar website te verbeteren. Hiervoor wordt ook gekeken naar de zoekmachine op Speurders.nl en waar deze verbeterd kan worden. Op basis van de zoekresultaten willen we graag van gebruikers weten of deze overeenkomt met waar je op gezocht hebt, om zo waar nodig nog meer verbeteringen te kunnen maken.

Klik je op Ja of Nee, dan help je Speurders.nl te verbeteren!