Mijn bewaarde advertenties

Twijfel je of je een product wil kopen of niet? Dan kun je de advertentie bewaren. Zo kun je meerdere advertenties bewaren en deze op een later moment bekijken. Deze bewaarde advertenties kun je in je overzicht op je Speurders-profiel terug vinden. Dit werkt als volgt:

• Log in met je Speurders account en klik op "Mijn speurders".
  • Klik bovenaan het scherm op "Overzicht" onder "Mijn bewaarde advertenties" staan alle advertenties die je via de knop "Bewaar" hebt toegevoegd. Hier staan ook de advertenties waar je ooit op hebt geboden, maar waarvan het bod weer hebt ingetrokken. In het bovenstaande overzicht vind je de volgende informatie:
  • Titel - De advertentietitel: als je hierop klikt, krijg je de advertentiepagina te zien.
  • Prijs - De prijs van het artikel. Ook op "prijs" kun je sorteren.
  • Hoogste bod - Het hoogste geldbedrag dat op de advertentie is geboden.

Verder kun je:

• Je bewaarde advertentie verwijderen. Vink hiervoor het vakje voor de te verwijderen advertentie aan en klik op prullenbak_knop.png.
  • Bovenaan de pagina - onder "Mijn biedingen" - staan alle advertenties waarop je een bod hebt gedaan.