Alle informatie bij een advertentie

Om een advertentie te bekijken klik je op de foto/tekst. Je ziet vervolgens de bijbehorende advertentiepagina. Hierop staat de volgende productinformatie (zie voorbeeld):

• Prijs - De prijs van het artikel of de dienst.
    • Titel - Titel van de advertentie.
    • Plaatsingsdatum - De datum waarop de advertentie op Speurders.nl is gezet.
    • Adverteerder - De naam van de adverteerder. Klik hierop om het gehele aanbod van de adverteerder te bekijken.
    • Telefoonnummer - Het telefoonnummer van de verkoper. Als de verkoper geen telefoonnummer heeft opgeven - dat is niet verplicht - kun je hem via zijn email benaderen.
    • Plaatsnaam - De woonplaats van de verkoper.
    • Website - Link naar een website van de verkoper, of naar een website met meer informatie over het aangeboden product.
    • De Foto - De foto van het product. Als je op de kleinere foto\'s klikt, kun je ze vergroten.
    • De Omschrijving - Onder de foto staat de omschrijving van het product.

Naast de productfoto's staan links:
  • Plaats* bod - Hier kunt een bod uitbrengen op het artikel. In het venster ernaast zie je of, en hoeveel, andere bieders voor het product hebben geboden.
  • "De naam van de adverteerder" - Via deze link krijg je een overzicht van alle advertenties die de verkoper op Speurders.nl heeft gezet.
  • Stuur een e-mail - Via deze link kun je een e-mail naar de adverteerder versturen.
  • Toon telefoonnummer - Klik op de knop om het telefoonnummer zichtbaar te maken.
  • Print deze advertentie -  Via  deze link kun je de advertentie uitprinten.
  • Dien een klacht in - Als een advertentie niet aan onze regels voldoet, dan kun je dit hier melden.
  • Advertentienummer - Met dit nummer kun je de verkoper of Speurders.nl laten weten in welke advertentie je geïnteresseerd bent.

Onder de advertentie staan:
  • Stuur een e-mail - Via deze link kun je een e-mail naar de adverteerder versturen.
  • Bewaren - Als je deze link aanklikt, bewaar je de advertentie, zodat je hem later gemakkelijk kunt terugvinden.
  • Stuur door - Via deze link kun je de advertentie naar iemand versturen.