Zoeken naar advertenties

Advertenties zoeken, kan in het zoekveld bovenaan de homepagina:

Omschrijf hierin het gewenste artikel of de dienst. De computer zoekt dan naar alle advertenties waar deze omschrijving in voorkomt. Zoek je bijvoorbeeld een laptop van het merk Dell? Vul dan de woorden "laptop dell" in en klik op "Zoeken". Er verschijnt dan een overzicht van alle relevante advertenties

Dit overzicht is verdeeld in rubrieken, zoals: computers/hardware. De rubriek met de meeste advertenties wordt als eerste vermeld. Het is ook mogelijk alle rubrieken te bekijken. Klik daarvoor op de link "Alle rubrieken". Als je hebt gekozen voor een subrubriek krijg je de mogelijkheid verdere specificaties in te voeren waarop je nog beter kunt zoeken zoals "soort aanbieder" - particulier of zakelijk -, "prijs", "conditie" - gebruikt of nieuw en "provincie". De computer selecteert dan de advertenties die aan deze criteria voldoen.