Foutmelding bij aanmaken van nieuw account

Je ziet de volgende foutmeldingen:

“ Deze gebruikersnaam-/wachtwoordcombinatie is onbekend!” (Zie Afbeelding A.)

“ Er bestaat al een gebruiker met dit e-mail adres” ( Zie Afbeelding B.)

foutmelding_Wachtwoord_onbekend.png                    foutmelding_er_bestaat_al_een_2.png

(Afbeelding A.)                                                                     (Afbeelding B.)

Reden:

Je hebt al een account aangemaakt met dit email adres. Weet je het wachtwoord niet meer?

Maak dan een nieuw wachtwoord aan. Klik hier voor meer info.

Problemen met het inloggen via Facebook op Speurders.nl?

1. Log eerst uit op Facebook.
  2. Verwijder cookies en tijdelijke internetbestanden, klik hier voor info over hoe dat moet.
  3. Start je internetbrowser opnieuw op. Je kan nu opnieuw de koppeling met Facebook tot stand brengen.