Nieuw account aanmaken

Met een Speurders.nl account kan je op elke computer met internet gratis advertenties plaatsen. Heb je nog geen Speurders-account?
Volg dan de onderstaande stappen om een account aan te maken:
1. Ga naar www.speurders.nl en maak een nieuw account aan door rechts bovenin op "inloggen" te klikken.
2. Vervolgens kan je een nieuw account aanmaken via Speurders.nl en je Facebook account.

Speurders.nl account aanmaken

• Type je e-mailadres in het lege veld onder “Maak gratis een account aan”. (Zie afbeelding A.)
  • Klik vervolgens op “registreren”.  Je ziet nu de volgende melding:
    "Je hebt een nieuw account aangemaakt. Een e-mail met je wachtwoord is verstuurd naar (je e-mailadres)."
  • Niets ontvangen? Controleer dan je  “ongewenste e-mail inbox”.
  • Volg de instructies om je account te activeren en om je wachtwoord aan te passen.
  • Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice.
    Belangrijk: in dit veld kan je je niet aanmelden met je facebookprofiel.

(afbeelding A.)

Facebook profiel gebruiken

Koppel je  facebookprofiel aan je account en houd je vrienden op de hoogte van je activiteiten op Speurders.nl. (zie afbeelding B.)

• Klik op “Aanmelden”
  • Klik vervolgens op “Sta toe”.

Je facebookprofiel is nu met Speurders.nl gelinkt!

(afbeelding B.)

3. Je kunt nu inloggen om een gratis advertentie te plaatsen. Voor meer informatie, klik hier.