Geverifieerd gebruiker worden

Wil je  je  inschrijven als geverifieerd gebruiker? Dat werkt als volgt:

1.  Log in met je Speurders account  en klik op "Mijn Speurders" .

2. Klik op "Inloggen" rechtsboven in, vervolgens op  "Mijn Speurders" en vervolgens op profiel:

3. Voer nu  je volledige gegevens in en klik op "vraag verificatiecode aan".

4. Je ziet nu een bevestiging

5. Heb je alles ingevuld? Dan ontvang je binnen drie werkdagen een brief met een code.

6.  Let op: Deze gegevens komen niet bij je advertenties te staan en worden ook niet doorgegeven aan andere gebruikers.

7. Zodra je de toegezonden code invult, ben je een geverifieerd gebruiker. Op je persoonlijke pagina wordt dit vermeld, zodat andere gebruikers ook kunnen zien dat je een geverifieerd gebruiker bent.

Geverifieerd_codeinvullen.png                                   GVGgebruiker.png

Klik hier voor meer informatie over de kopersverzekering.

N.B. Je kunt je alleen inschrijven als geverifieerd gebruiker wanneer je in Nederland woont en wanneer je een privé-adres hebt. Het is niet toegestaan om op een antwoordnummer of postbus nummer te gebruiken.