Geen bevestigingsmails meer ontvangen

Bij elke handeling op Speurders.nl - bij het plaatsen, wijzigen en verwijderen van advertenties - krijg je een email ter bevestiging. Als je veel advertenties beheert, kan dat onhandig zijn. Daarom kun je de bevestigingsmails op elk moment aan- en uitzetten. Als de bevestigingsmails uitstaan, kun je de advertenties immers beheren in ´Mijn Speurders´. Let op: bij het stopzetten van de bevestigingsmails, ontvangt je nog wel de relevante e-mails met biedingen, reacties van kopers, waarderingen enzovoort.

De bevestigingsmails uitzetten, werkt als volgt:

1.  Klik op "Inloggen" rechtsboven in:

2. Vervolgens klik je op "Mijn Speurders" en vervolgens op "Profiel":

3. Helemaal onderaan de volgende pagina zie je de volgende optie staan: "Ik wens geen Speurders.nl bevestingingmails te ontvangen" staan. Zodra je deze optie aanvinkt, ontvang je geen bevestigingsmails meer bij het plaatsen, wijzigen en verwijderen van je advertenties.