Automatische koppeling

VOLLEDIG GEAUTOMATISEERD ADVERTEREN OP SPEURDERS.NL

Waarom de API koppeling gemakkelijk is

Speurders.nl heeft een software koppeling ontwikkeld, die een oplossing biedt aan professionele adverteerders om op een makkelijke manier volledig geautomatiseerd advertenties te plaatsen in de verschillende rubrieken op Speurders.nl. Met de Speurders.nl koppeling kun je snel, real-time of op gezette tijden automatisch grote hoeveelheden advertenties plaatsen en beheren op Speurders.nl. Op elk gewenst moment (meteen, dagelijks of wekelijks) worden veranderingen, die je doorvoert in je eigen voorraad- of administratiesysteem ook doorgevoerd op Speurders.nl.

Voor wie is de API koppeling geschikt?

Deze koppeling met Speurders.nl is uitermate geschikt voor grote volume adverteerders die hun advertentie bereik geautomatiseerd willen uitbreiden. Dit kan al interessant zijn voor een adverteerder die ongeveer tussen de 10-15 advertenties per dag plaatst. Via deze koppeling kun je van dezelfde opvalmogelijkheden gebruik maken als bij het handmatig opgeven van een advertentie. Reacties op je advertenties en de eventuele afhandeling van de transacties verlopen zoals je dat gewend bent op Speurders.nl en kan naar eigen inzicht worden aangepast.

Wat zijn de voordelen van de koppeling?

Volledig geautomatiseerd

Alle mogelijkheden van de site ook via de koppeling beschikbaar

Geschikt voor grote hoeveelheden advertenties

Real-time verwerking mogelijk

Interesse in de API van Speurders.nl? Neem dan snel contact met ons op.