Geverifiëerde gebruikers

Veilig handelen met Geverifieerde gebruikers

Bijna 25.000
 geverifieerde verkopers

geverifieerd_dus_veilig[1].jpgSpeurders.nl biedt je de mogelijkheid om `Geverifieerd verkoper` te worden. Wij noemen deze verkopers zo, omdat je er veilig mee kunt handelen. Hun identiteit is namelijk bij ons bekend en je kunt bij hen gebruik maken van de kopersverzekering. Je herkent ze aan het 'speurderslogo' van geverifieerd verkoper achter de gebruikersnaam!

Heb je interesse om geverifieerd verkoper te worden? Klik hier.

Veilig kopen dankzij de gratis kopersverzekering

icon_vaantje_1_.jpgAls je iets bij een Geverifieerde Verkoper hebt gekocht maar het product wordt niet geleverd, dan kun je gebruik maken van de gratis kopersverzekering. Je krijgt dan onder bepaalde voorwaarden, een bedrag tot maximaal 200 euro terug.
Hoe maak je gebruik van de kopersverzekering? Zie hier de voorwaarden om aanspraak te maken op de kopersverzekering.

• Vul het contactformulier in. Klik hier om het formulier in te vullen.
  • Doe aangifte bij de politie en stuur een kopie naar Speurders.nl.
  • Onze helpdesk handelt alles vervolgens met je af!

Hier lees je meer