Support/Over Speurders.nl/Veiligheid

Veiligheid

Support
heeft dit gepubliceerd op 19 Apr 2012 19:56

Weten met wie je handelt


Speurders.nl is één van de veiligste advertentiesites van Nederland. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden waardoor je veilig kunt handelen op Speurders.nl.

  • Als je naast onderstaande mogelijkheden wilt weten wat je nog meer kunt doen om zo veilig mogelijk te kopen en verkopen, klik dan hier.
  • Heb je een goed idee om handel via Speurders.nl veiliger te maken? Laat het ons weten via het contactformulier.
  • Brochure met tips voor veilig handelen in samenwerking met Digibewust.
  • In ieder Euro-bankbiljet zijn een aantal echtheidskenmerken opgenomen. Controleer ieder bankbiljet dat je bij verkoop ontvangt op deze kenmerken. De echtheidskenmerken kun je hier vinden.

Meer zekerheid met waarderingen

Waardering willen we allemaal. Op Speurders.nl kun je als verkoper een ´waardering´ aanvragen aan kopers. Zo bouw je dus een ´goede reputatie´ op bij Speurders.nl. 

Kopers weten dankzij de waarderingen of een verkoper te vertrouwen is of niet. Hoe meer waarderingen je hebt, hoe makkelijker je verkoopt! De waarderingen van een verkoper vind je rechts op de advertentiepagina en op de persoonlijke pagina.

Veelgestelde vragen

 

Laat zien wie je bent met een persoonlijke pagina

Persoonlijke paginaJe kunt als verkoper op Speurders.nl zelf een persoonlijke pagina maken, waardoor kopers met één druk op de knop weten wie je bent. Dat schept vertrouwen!

Op de persoonlijke pagina kun je een foto (bijvoorbeeld van jezelf) plaatsen en een tekstje schrijven over wie je bent en waar je in handelt op Speurders.nl. Kopers zijn altijd nieuwsgierig naar met wie ze zaken doen. Verder staan op de persoonlijke pagina al je advertenties en kan iedereen je waarderingen bekijken. Ga snel van start!

Veelgestelde vragen

 

 
Onderwerp is gesloten voor opmerkingen